Fylld bresaola med getostkräm

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fylld bresaola med getostkräm

Bresaola med ljuvlig getostkräm

En italiensk delikatess fylld med ärtskott, färskoströra och honungsstekt brysselkål. Passar utmärkt att ha på julbordet. Receptet är avsett för bufféservering.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

120 
g 
förpackningsomslag brysselkål
30 
g 
smör
3 
msk 
honung
Getostkräm:
50 
g 
getost
80 
g 
färskost
salt och peppar
8 
st 
bresaola skivor
15 
g 
ärtskott

Förberedelser

  1. Stek upp brysselkål med smör och tillsätt honung. Låt svalna och dela i bitar.

  2. Mosa getost med en gaffel och blanda det tillsammans färskosten. Smaka av med salt och peppar.

  3. Lägg ut bresaolan. Lägg på ärtskott, en klick färskostkräm och en halv brysselkål. Rulla ihop.

  4. Servera bresaolarullarna på ett fat tillsammans med resterande brysselkål.

Findus tipsar!

Om du är sugen på en fyllning med smak av persilja och kummin istället för getost så rekommenderar vi dig att testa vårt andra julrecept med breasola.