Dela
Dela detta recept

Gör din egen remouladsås

Såser och röror

De krispiga fiskfiléerna passar fint till många tillfällen, oavsett om du vill ha något gott till vardags eller vill njuta lite extra på helgkvällen. Så till fredagsmyset rekommenderar vi därför våra fantastiskt krispiga Fish & Crisp tillsammans med en god remouladsås. Både enkelt och väldigt gott!

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2


Ingredienser

  • 1 dl Äkta majonnäs
    Akta Majonnas Originalet
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 st lime
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk curry
  • 1 dl bostongurka eller finhackad inlagd gurka
  • 1 st äpple
  • 2 msk finhackad dill eller gräslök

Förberedelser

  1. Blanda majonnäs och crème fraiche
  2. Krydda med lime, senap och curry
  3. Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna
  4. Låt stå svalt 30 minuter före servering
Findus tipsar!

Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma. Både mynta och koriander sätter extra karaktär på remouladsåsen.

Har du inte tid att göra egen remouladsås finns det ett färdigt alternativ.

Dela
Dela detta recept