Falafel burrito med feta och riven sallad

Burritos med falafel, feta och riven sallad
Green Cuisine
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krispig falafel i burrito med feta och riven sallad

Tips på en enkel vegorätt som går snabbt att laga! Nämligen falafel burrito med fetaost och råriven sallad. Funkar både som en snabb lunchrätt eller som enkel middag mitt i veckan. Smaklig spis!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Finstrimla kålen och gurkan.

  2. Blanda alla ingredienser till kålsalladen och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra i cirka 10 minuter.

  3. Riv salladsblad grovt.

  4. Tillaga Falafel enligt anvisning på förpackningen.

  5. Riv fetaosten i mindre bitar.

  6. Lägg de grovt rivna salladsbladen, kålsalladen, fetaosten och falafeln i tortillas och vik ihop.

Dricks!

  • Saknar du sås? Prova att addera denna enkla men uppfriskande myntasåsen i burriton!

Ingredienser

Ingredienslista

0,5 
förpackning
 
Falafel
8 
st
 
mini tortillas
80 
g
 
fetaost
50 
g
 
blandad krispig sallad
Kålsallad: 
200 
g
 
spetskål
0,5 
st
 
gurka
2 
msk
 
olivolja
1 
dl
 
mynta
 
grovhackad
0,5 
msk
 
vinäger
0,5 
st
 
citron
 
rivet citronskal
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält