Grönsakspinnar med penne, spenat & chili

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Grönsakspinnar med penne, spenat & chili
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Green Cuisine Grönsakspinnar
40 
g
 
röd pesto
400-500 
g
 
pasta penne
200 
g
 
2 
msk
 
olivolja
0,5 
st
 
gul lök
2 
st
 
vitlöksklyftor
2 
dl
 
matlagningsgrädde
1 
st
 
röd paprika
1 
st
 
röd chili
 
liten
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Koka pastan.

  2. Tillaga grönsakspinnar enligt anvisning på förpackningen.

  3. Hacka lök, vitlök, chili och strimla paprikan fint.

  4. Fräs lök, paprika, vitlök och chili i olivolja utan att det får färg.

  5. Tillsätt spenat och låt sjuda i 2-3 minuter.

  6. Tillsätt grädde, koka upp och låt det sjuda i 3 minuter.

  7. Blanda pastan med spenatblandningen och smaka av med salt och peppar. Klicka ut pesto.

Findus tipsar!

Toppa med lite färsk basilika!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
926
26
29
138
9