Ingredienser
40
g
röd pesto
400-500
g
pasta penne
2
msk
olivolja
0,5
st
gul lök
2
st
vitlöksklyftor
2
dl
matlagningsgrädde
1
st
röd paprika
1
st
röd chili
liten
salt och peppar
Förberedelser
Koka pastan.
Tillaga grönsakspinnar enligt anvisning på förpackningen.
Hacka lök, vitlök, chili och strimla paprikan fint.
Fräs lök, paprika, vitlök och chili i olivolja utan att det får färg.
Tillsätt spenat och låt sjuda i 2-3 minuter.
Tillsätt grädde, koka upp och låt det sjuda i 3 minuter.
Blanda pastan med spenatblandningen och smaka av med salt och peppar. Klicka ut pesto.
Findus tipsar!
Toppa med lite färsk basilika!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
926
26
29
138
9