Grönsakspinnar med sötpotatissoppa

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Grönsakspinnar med sötpotatissoppa
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Green Cuisine Grönsakspinnar
40 
g
 
pesto
 
grön
175 
g
 
sötpotatis
125 
g
 
potatis
2 
msk
 
olivolja
1 
st
 
gul lök
2 
st
 
vitlöksklyftor
8 
dl
 
grönsaksbuljongtärning
2 
dl
 
matlagningsgrädde
chili 
rostade brödkrutonger 

Förberedelser

  1. Tillaga grönsakspinnarna enligt anvisning på förpackningen. Pensla på lite pesto innan.

  2. Skär potatisen och löken i grova bitar.

  3. Fräs lök, vitlök, potatis och chili utan att de får färg.

  4. Tillsätt buljongen och låt sjuda sakta i 20 minuter.

  5. Mixa samman allt med en stavmixer.

  6. Tillsätt grädden, koka upp och låt det sjuda i cirka 5 minuter.

  7. Rosta brödkrutonger alt. använd färdiga.

  8. Servera en klick pesto att dippa grönsakspinnarna i.

Findus tipsar!

Rosta lite pumpafrön och toppa soppan med dessa.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
507
37
9
33
6