Ingredienser
40
g
pesto
grön
175
g
sötpotatis
125
g
potatis
2
msk
olivolja
1
st
gul lök
2
st
vitlöksklyftor
8
dl
grönsaksbuljongtärning
2
dl
matlagningsgrädde
chili
rostade brödkrutonger
Förberedelser
Tillaga grönsakspinnarna enligt anvisning på förpackningen. Pensla på lite pesto innan.
Skär potatisen och löken i grova bitar.
Fräs lök, vitlök, potatis och chili utan att de får färg.
Tillsätt buljongen och låt sjuda sakta i 20 minuter.
Mixa samman allt med en stavmixer.
Tillsätt grädden, koka upp och låt det sjuda i cirka 5 minuter.
Rosta brödkrutonger alt. använd färdiga.
Servera en klick pesto att dippa grönsakspinnarna i.
Findus tipsar!
Rosta lite pumpafrön och toppa soppan med dessa.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
507
37
9
33
6