Quinoa- och sötpotatisbiffar på broccoli- och tomatsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1,5 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Quinoa- och sötpotatisbiffar
0,5 
förpackning
 
förpackningsomslag navarra broccoli
2 
msk
 
olivolja
1 
st
 
silverlök
 
tunt skivad
300 
g
 
cocktailtomater
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Dela tomaterna och lägg dem ugnsfast form. Häll lite olivolja över samt salta och peppra. Sätt in tomaterna i ugnen 5 minuter tidigare än biffarna.

  2. Koka broccolin enligt anvisning på förpackningen.

  3. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  4. Strö flingsalt och nymald peppar över salladen.

  5. Lägg upp broccolin, tomaterna och silverlöken på tallrikar. Toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffar.

Findus tipsar!

Rosta lite pumpafrön eller pinjenötter och strö över salladen för extra krisp.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
176
8
4
19
5