Ingredienser
4
st
briochebröd
100
g
rödkål
0,5
dl
majonnäs alt. smetana
krispig sallad
1
st
morot
medelstor
2
st
tomater
srirachadressing
0,5
st
rödlök
Förberedelser
Tillaga schnitzel enligt anvisning på förpackningen.
Strimla kål och morot fint.
Blanda i majonnäs alt. smetana i kål- och morotsblandningen. Smaka av med salt och peppar.
Skiva tomat, rödlök och riv sallad i mindre bitar.
Dela bröden i två och rosta tills de får en krispig yta.
Montera burgarna med alla tillbehör.
Findus tipsar!
Inte sugen på srirachadressing? Vi har en mängd såsrecept som funkar perfekt till burgare!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
453
17
21
48
9