Schnitzel burgare med coleslaw & rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Schnitzel burgare med coleslaw & rödlök
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
briochebröd
100 
g
 
rödkål
2 
förpackning
 
Förpackning Green Cuisine Schnitzel
0,5 
dl
 
majonnäs alt. smetana
krispig sallad 
1 
st
 
morot
 
medelstor
2 
st
 
tomater
srirachadressing 
0,5 
st
 
rödlök

Förberedelser

  1. Tillaga schnitzel enligt anvisning på förpackningen.

  2. Strimla kål och morot fint.

  3. Blanda i majonnäs alt. smetana i kål- och morotsblandningen. Smaka av med salt och peppar.

  4. Skiva tomat, rödlök och riv sallad i mindre bitar.

  5. Dela bröden i två och rosta tills de får en krispig yta.

  6. Montera burgarna med alla tillbehör.

Findus tipsar!

Inte sugen på srirachadressing? Vi har en mängd såsrecept som funkar perfekt till burgare!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
453
17
21
48
9