Schnitzel med ratatouille & rostad potatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Schnitzel med ratatouille & rostad potatis
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Green Cuisine Schnitzel
400 
g
 
delikatesspotatis
0,5-1 
st
 
zucchini
2 
st
 
tomater
 
medelstora
0,5-1 
st
 
aubergine
1 
st
 
rödlök
2 
st
 
vitlöksklyftor
2 
msk
 
olivolja
1 
dl
 
grönsaksbuljong
4 
msk
 
ostcrème
2 
msk
 
röd tomatpesto
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Dela alla grönsaker i tärningsstora bitar.

  2. Blanda med olivolja, grönsaksbuljong och krydda med salt och peppar.

  3. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och tillaga på 180 grader i cirka 30 minuter.

  4. Blanda under tiden ihop ostcrème och tomatpesto till en god tomatcrème.

  5. Lägg in schnitzel i ugnen när det återstår cirka 10 minuter.

  6. Rör då även om grönsakerna och smaka av med eventuellt mer salt och peppar.

  7. Låt allt gå klart tillsammans i ugnen.

Findus tipsar!

Servera gärna ruccola till för lite grönt.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
313
13
17
27
9