Schnitzel med ratatouille & rostad potatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Schnitzel med ratatouille & rostad potatis
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Green Cuisine Schnitzel
400 
g 
delikatesspotatis
0,5-1 
st 
zucchini
2 
st 
tomater
 medelstora
0,5-1 
st 
aubergine
1 
st 
rödlök
2 
st 
vitlöksklyftor
2 
msk 
olivolja
1 
dl 
grönsaksbuljong
4 
msk 
ostcrème
2 
msk 
röd tomatpesto
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Dela grönsakerna i tärningsstora bitar.

  2. Blanda under tiden ihop ostcrème och tomatpesto till en god tomatcrème.

  3. Blanda med olivolja, grönsaksbuljong och krydda med salt och peppar.

  4. Låt allt gå klart tillsammans i ugnen.

  5. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och tillaga på 180 grader i cirka 30 minuter.

  6. Rör då även om grönsakerna och smaka av med ev. mer salt och peppar.

  7. Lägg in schnitzel i ugnen när det återstår cirka 10 minuter.

Findus tipsar!

Servera gärna ruccola till för lite grönt.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
313
13
17
27
9