Spenatpinnar med potatissallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatpinnar med potatissallad
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

 
kilogram
 
potatis
 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Spenatpinnar
 
dl
 
förpackningsomslag navarra broccoli
0,5  
msk
 
Senap
0,5  
msk
 
grönpeppar
2,5  
dl
 
gräddfil
0,5  
st
 
purjolök
 
tsk
 
pressad citronsaft
 
krm
 
peppar

Förberedelser

  1. Koka upp potatis och dela i lagom stora bitar. 
  2. Blanda potatis med gräddfil, ärter, broccoli, purjolök, kapris och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
  3. Koka upp ärter och broccoli enligt anvisningar på förpackningen. 
  4. Tillaga spenatpinnarna enligt anvisningar på förpackning, i ugn eller i en het stekpanna. 

Findus tipsar!

Servera både Findus Spenatpinnar och Findus Grönskaspinnar till den krämiga potatissalladen. 
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
294
8
10
40
9