5 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Krispiga spenatpinnar med potatissallad
Krispiga spenatpinnar serverad med en potatissallad fylld av gröna ärter och broccolibuketter. Snabb och enkel rätt med huvudingredienser från frysen.
Förberedelser
- Koka upp potatis och dela i lagom stora bitar.
- Blanda potatis med gräddfil, ärter, broccoli, purjolök, kapris och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
- Koka upp ärter och broccoli enligt anvisningar på förpackningen.
- Tillaga spenatpinnarna enligt anvisningar på förpackning, i ugn eller i en het stekpanna.
Tips!
- Servera både Findus Spenatpinnar och Findus Grönskaspinnar till den krämiga potatissalladen.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
kilogram
potatis
1
förpackning
Spenatpinnar
1
dl
0,5
msk
Senap
0,5
msk
grönpeppar
2,5
dl
gräddfil
1
dl
Svenska Ärter
0,5
st
purjolök
1
tsk
pressad citronsaft
1
krm
peppar