Spenatpinnar med potatissallad

Spenatpinnar med potatissallad
Green Cuisine
5 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krispiga spenatpinnar med potatissallad

Krispiga spenatpinnar serverad med en potatissallad fylld av gröna ärter och broccolibuketter. Snabb och enkel rätt med huvudingredienser från frysen.

Förberedelser

  1. Koka upp potatis och dela i lagom stora bitar. 
  2. Blanda potatis med gräddfil, ärter, broccoli, purjolök, kapris och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
  3. Koka upp ärter och broccoli enligt anvisningar på förpackningen. 
  4. Tillaga spenatpinnarna enligt anvisningar på förpackning, i ugn eller i en het stekpanna. 

Tips!

  • Servera både Findus Spenatpinnar och Findus Grönskaspinnar till den krämiga potatissalladen.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

 
kilogram
 
potatis
 
förpackning
 
Spenatpinnar
 
dl
 
0,5  
msk
 
Senap
0,5  
msk
 
grönpeppar
2,5  
dl
 
gräddfil
 
dl
 
Svenska Ärter
0,5  
st
 
purjolök
 
tsk
 
pressad citronsaft
 
krm
 
peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält