Ingredienser
1
kilogram
potatis
1
dl
0,5
msk
Senap
0,5
msk
grönpeppar
2,5
dl
gräddfil
0,5
st
purjolök
1
tsk
pressad citronsaft
1
krm
peppar
Förberedelser
- Koka upp potatis och dela i lagom stora bitar.
- Blanda potatis med gräddfil, ärter, broccoli, purjolök, kapris och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
- Koka upp ärter och broccoli enligt anvisningar på förpackningen.
- Tillaga spenatpinnarna enligt anvisningar på förpackning, i ugn eller i en het stekpanna.
Findus tipsar!
Servera både Findus Spenatpinnar och Findus Grönskaspinnar till den krämiga potatissalladen.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
294
8
10
40
9