Ingredienser
400
g
pasta
casarecce
250
g
cocktailtomater
2
msk
olivolja
0,5
dl
pumpafrön
rostade
färsk basilika
200
g
3
msk
smetana
4-8 droppar
tabasco
grön
0,5
st
citron
skal
salt och peppar
Förberedelser
Skär tomtaterna och riv basilikan. Blanda detta med ärter och pasta. Smaka av med salt och peppar.
Koka ärter och pasta enligt anvisning på förpackningarna.
Tillaga schnitzeln i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
Koka kikärterna enligt anvisning på förpackningen. Mixa sedan dessa med smetana och smaka av med salt, peppar och tabasco.
Findus tipsar!
Toppa gärna med rostade pinjenötter för lite crunch.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
470
12
28
56
13