Vego schnitzel med pastasallad & tomat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Vego schnitzel med pastasallad & tomat
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Green Cuisine Schnitzel
400 
g
 
pasta
 
casarecce
250 
g
 
cocktailtomater
2 
msk
 
olivolja
0,5 
dl
 
pumpafrön
 
rostade
färsk basilika 
3 
msk
 
smetana
4-8 droppar 
tabasco
 
grön
0,5 
st
 
citron
 
skal
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Skär tomtaterna och riv basilikan. Blanda detta med ärter och pasta. Smaka av med salt och peppar.

  2. Koka ärter och pasta enligt anvisning på förpackningarna.

  3. Tillaga schnitzeln i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

  4. Koka kikärterna enligt anvisning på förpackningen. Mixa sedan dessa med smetana och smaka av med salt, peppar och tabasco.

Findus tipsar!

Toppa gärna med rostade pinjenötter för lite crunch.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
470
12
28
56
13