Grillad torskrygg rullad i aubergine

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
Salt och peppar
2 
msk
 
olja
1 
st
 
äggplanta, skivad
2 
msk
 
dill
2 
msk
 
hackad chili
Paprikahummus:
200 
g
 
grillad paprika
200 
g
 
kikärter
1 
st
 
vitlöksklyfta
1-2 
tsk
 
hackad chili
1 
msk
 
smetana
Salt och peppar
1-2 
tsk
 
limejuice

Förberedelser

  1. Tina torskryggen och pensla med oljan. Salta och peppra.

  2. Salta den skivade äggplantan och lägg dem på ett fat i 10 minuter.

  3. Pressa skivorna lite lätt och bred på chili och örter. Rulla sedan in torskbitarna och sätt dem på spetten.

  4. Grilla tills du har en innertemperatur på ca 52°C.

  5. Mixa alla ingredienser till paprikahummusen och smaksätt med limejuice, salt och peppar.

Findus tipsar!

Servera med en god olivolja.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
278
10
28
16
5