Dela
Dela detta recept

Grillad torskrygg rullad i aubergine

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Torskrygg med smak av sommar

Ett somrigt recept med torsk och äggplanta som ackompanjeras av örter och chili, serverad med paprikahummus.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

 

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tina torskryggarna och pensla med oljan. Salta och peppra.

  2. Salta den skivade äggplantan och lägg dem på ett fat i 10 minuter.

  3. Pressa skivorna lite lätt och bred på chili och örter. Rulla sedan in torskbitarna och sätt dem på spetten.

  4. Grilla tills du har en centrumtemperatur på ca 52°C.

Paprikahummus:

  1. Mixa alla ingredienser och smaksätt med limejuice, salt och peppar.

Findus tipsar!

Servera med en god olivolja.

Dela
Dela detta recept