Dela
Dela detta recept

Grönkålspytt med chili, spenat och spetskål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Vegetarisk kålpytt med sting

Servera detta spännande och annorlunda tillbehör på buffén eller till en frasig panerad fiskfilé!

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Strimla spetskålen och riv citronskal fint från en citron.

  2. Stek chilin och spetskålen i en panna tillsammans med 1 msk olja. Lägg därefter i grönkål och spenat, låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  3. Smaka av med det rivna citronskalet, salt och peppar.

  4. Servera tillsammans med en citronklyfta per portion.

Findus tipsar!

Servera gärna den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.

Dela
Dela detta recept