Dela
Dela detta recept

Grönkålspytt med morotsbiffar och rostade cashewnötter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Grönkål förtjänar faktiskt en plats i köket oavsett säsong. Här i färgstarkt sällskap av rödlök, paprika, ärter, bönor och morötter!

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Morotsbiffarna tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Stek grönkålen torr i en stekpanna. 
  3. Stek lök och paprika i oljad panna. Tillsätt ärter, sojabönor och den stekta grönkålen mot slutet.
  4. Krydda pytten med salt och peppar.
  5. Cashewnötter rostas i het, torr panna tills de är gyllenbruna. Häll upp o låt svalna hackas lite lätt innan de strös över rätten.
  6. Servera med mango chutney.
Findus tipsar!

Garnera med färsk salvia.

Dela
Dela detta recept