Halstrad torskrygg i rostat bröd med krispig örtsallad och ärtguacamole

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1-2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
175 
g
 
mixad sallad
1 
st
 
tomat
4 
st
 
rostade skivor av surdegsbröd
Picklad rödlök:
1 
st
 
rödlök
1 
msk
 
rödvinsvinäger
1/2 
msk
 
honung
1 
tsk
 
olja
salt och nymald vitpeppar
Ärtguacamole:
1 
st
 
avokado
1-2 cm 
hackad chili
2 
msk
 
majs
salt och nymald vitpeppar
rivet skal av 1 lime

Förberedelser

  1. Lägg fisken på hushållspapper så överflödigt vatten försvinner.
  2. Picklad rödlök: Skiva löken, helst på en mandolin, tunt. Blanda med resten av ingredienserna och låt vila i ca.15 min. Rör om emellanåt.
  3. Ärtguacamole: Mixa ingredienserna till ärtguacamolen
  4. Torsken halstras/steks i lite smör till 55°c. Stek och vänd torsken. Sätt in den i 100°ugn tills fisken är till 55°c
  5. Skiva tomaterna och rosta brödskivorna.
  6. Lägg de guldrostade brödskivorna på en liten assiett. Montera torsk, sallad, tomatskivor, ärtguacamole och den picklade rödlöken på brödskivorna.

Findus tipsar!

Servera med våra krispiga rotfruktsstrips.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
310
3
28
39
6