Dela
Dela detta recept

Halstrad torskrygg i rostat bröd med krispig örtsallad och ärtguacamole

Halstrad torskrygg i rostat bröd på en bädd av krispig örtsallad och ärtguacamole, skivad tomat samt picklad rödlök
Antal portioner
4

Testa detta ljuvligt goda recept på halstrad torskrygg med ärtguacamole och picklad rödlökKlimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2 med text

 .

4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Lägg fisken på hushållspapper så överflödigt vatten försvinner.
  2. Picklad rödlök: Skiva löken, helst på en mandolin, tunt. Blanda med resten av ingredienserna och låt vila i ca.15 min. Rör om emellanåt.
  3. Ärtguacamole: Mixa ingredienserna till ärtguacamolen
  4. Torsken halstras/steks i lite smör till 55°c. Stek och vänd torsken. Sätt in den i 100°ugn tills fisken är till 55°c
  5. Skiva tomaterna och rosta brödskivorna.
  6. Lägg de guldrostade brödskivorna på en liten assiett. Montera torsk, sallad, tomatskivor, ärtguacamole och den picklade rödlöken på brödskivorna.
Dela
Dela detta recept