Ingredienser
175
g
mixad sallad
1
st
tomat
4
st
rostade skivor av surdegsbröd
Picklad rödlök:
1
st
rödlök
1
msk
rödvinsvinäger
1/2
msk
honung
1
tsk
olja
salt och nymald vitpeppar
Ärtguacamole:
1
st
avokado
1-2 cm
hackad chili
2
msk
majs
salt och nymald vitpeppar
rivet skal av 1 lime
Förberedelser
- Lägg fisken på hushållspapper så överflödigt vatten försvinner.
- Picklad rödlök: Skiva löken, helst på en mandolin, tunt. Blanda med resten av ingredienserna och låt vila i ca.15 min. Rör om emellanåt.
- Ärtguacamole: Mixa ingredienserna till ärtguacamolen
- Torsken halstras/steks i lite smör till 55°c. Stek och vänd torsken. Sätt in den i 100°ugn tills fisken är till 55°c
- Skiva tomaterna och rosta brödskivorna.
- Lägg de guldrostade brödskivorna på en liten assiett. Montera torsk, sallad, tomatskivor, ärtguacamole och den picklade rödlöken på brödskivorna.
Findus tipsar!
Servera med våra krispiga rotfruktsstrips.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
310
3
28
39
6