Ingredienser
4
st
Ägg
- Ärtkräm:
1
msk
créme fraiche
0,25
st
färsk chili
salt och peppar
- Het majonnäs:
1
tsk
sambal oelek
salt och peppar
Förberedelser
Tina ärterna.
Koka äggen. Skala och dela.
Mixa de tinade ärterna med créme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Blanda majonnäs med sambal oelek.
Skär tunna strimlor av röd chili.
Bred ut ärtkrämen på ett fat och lägg på ägghalvorna. Klicka ut majonnäsen på äggen och garnera med chili.
Findus tipsar!
Om du föredrar mindre heta ägg så rekommenderar vi vårt recept Ärtiga ägghalvor.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
235
19
10
6
6