Dela
Dela detta recept

Krabbdipp

Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Varför inte testa något nytt i påsk? Denna enkla krabbdipp gjord på majonnäs kommer garanterat bli en succé på påskbordet.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 250 g krabbkött
  • 1 dl Äkta Majonnäs, burk
  • 0,5 dl smetana
  • 1 st tomat
  • 1 msk senap
  • 1 msk citron
  • 1 msk hummerfond
  • 2 msk purjolök
  • salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda majonnäs och smetana.
  2. Blanda i senap, citron och hummerfond.
  3. Hacka tomaten i fina tärningar och strimla purjolöken fint.
  4. Blanda i krabbkött, tomat, purjolök och smaka av med salt och peppar.

Taggar

Tillbehor
Dela
Dela detta recept