Kryddig torsk med tabbouleh

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Kryddig torsk:
1 1/2 
krm
 
Paprikapulver
1 1/2 
krm
 
Spiskummin
1 
krm
 
Kanel
1 
krm
 
Chilipulver
2 
krm
 
Salt
1/2 
dl
 
ströbröd
1,5 
msk
 
olja
Tabbouleh:
4 
portioner
 
Bulgur eller annat gryn
1 
st
 
Tärning grönsaksbuljong eller motsvarande mängd fond
1 
st
 
rödlök
1 1/2 
st
 
tomat
1 
st
 
gurka
1 
Kruka persilja
1/2 
tsk
 
Salt
1,5 
krm
 
svartpeppar
Limeyoghurt:
1/2 
lime
1/2 
msk
 
Honung
1 
dl
 
Matyoghurt

Förberedelser

Kryddig torsk:

  1. Tina torsken.
  2. Vänd fisken i blandningen och stek i olja i stekpanna ca 3 minuter på varje sida.
  3. Blanda de torra kryddorna med ströbrödet.

Tabbouleh:

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen men med buljongtärning.
  2. Skala och hacka lök.
  3. Skär tomat och gurka i tärningar.
  4. Hacka persilja och blanda med lök, tomat, gurka, salt och peppar.

Limeyoghurt:

  1. Skölj limen, riv skalet och pressa ur saften.
  2. Rör ihop limeskal och limesaft med honung och yoghurt.
  3. Smaka av med salt och peppar.

    Findus tipsar!

    Inte sugen på limeyoghurt? Prova att göra en fräsch myntasås istället!

    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Bli den första att skriva en recension om receptet!

    Näringsvärde per portion

    Kcal
    Fett
    Protein
    Kolhydrater
    Fiber
    Näringsvärde per portion
    292
    9
    32
    21
    2