Lättpanerad fiskfilé på grönt ris och tomatsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
4 
dl
 
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
250 
g
 
sparris
150 
g
 
sojabönor
1 
dl
 
creme fraiche
30 
g
 
parmesanost, riven
ärtskott
Tomatsås:
2 
dl
 
krossade tomater
2 
msk
 
tomatpuré
1 
tsk
 
rödvinsvinäger
1 
msk
 
sambal oelek
1 
tsk
 
rökt paprikapulver
0,5 
st
 
citron, pressad
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Blanda tomatsåsen och smaka av till din hetta är god.

  3. Förbered riset och mixa ärterna lite lätt med creme fraichen för att blandas i riset.

  4. Fräs grönsakerna i lite smör /olja och lägg ut på tallrikarna. Häll över dressingen och just innan serveringen lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Findus tipsar!

Tomatsåsen kan serveras både varm och kall.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
764
21
32
108
8