Grillad laxfilé i folie med örtröra, majs & färskpotatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
1 
förpackning
 
förpackningsomslag extra söta majskolvar
1 
st
 
zucchini
Rapsolja
Örtröra:
2 
msk
 
dill
1 
dl
 
ruccola
1/2 
pressad vitlök
2 
msk
 
persilja
1 
krm
 
curry
1 
st
 
pressad citron
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tina fisken och majskolvarna.
  2. Örtröran: Finhacka ruccola och blanda med dill och persilja. Smaka av med lite pressad citron, curry, vitlök samt salt och peppar.
  3. Smöra 4 stycken ca 40 cm långa folie-ark på mitten (1 ark per person).
  4. Skär zucchinin i tunna skivor lägg dem sedan på folie-arken. Salta och peppra.
  5. Lägg därefter på laxen och en rejäl sked av örtblandningen. Toppa med en klick smör eller ringla över lite olja.
  6. Knyt ihop folien ordentligt och låt vila till grillningen.
  7. Lägg folien på grillen, grilla de tinade majskolvarna bredvid och pensla dem med lite smör. Strö över salt innan servering.
  8. Servera med nykokt färskpotatis och strö över lite dill.

Findus tipsar!

Fisk och grönsaker grillas med fördel i folie. Ringla lite balsamicosirap över för fräsch syrlighet.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
476
21
30
39
5