Grillad majs med aioli & het kryddblandning

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Grillad majs med aioli & het kryddblandning

Prova en av favoriterna från Way Out West: grillad majskolv med aioli och het kryddblandning.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

400 
g 
förpackningsomslag extra söta majskolvar
Aioli:
1-2 
vitlöksklyftor
salt och peppar
Kryddblandning:
1 
tsk 
chiliflakes
1 
tsk 
paprikapulver
100 
g 
riven parmesan

Förberedelser

  1. Lägg (de frusna) majskolvarna på grillen och låt dem få fin grillyta. Lägg dem till sidan på grillen och håll dem varma till serveringen.
  2. Blanda ingredienserna till aiolin och låt vila i 10 minuter.
  3. Blanda de torra kryddorna med parmesanosten.
  4. Pensla majskolvarna i aioli och rulla i kryddblandningen.