Oxpytt med stekt skogschampinjon & råstekta broccolibuketter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Oxpytt med stekt skogschampinjon & råstekta broccolibuketter

Vår klassiskt goda oxpytt. Här serverad med stekt skogschampinjon och råstekta broccolibuketter. Toppa med en god chilisås.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
förpackningsomslag oxpytt i påse
100 
g 
skogschampinjoner
150 
g 
förpackningsomslag navarra broccoli
2 
msk 
smör
Salt och peppar
Sås:
2 
dl 
crème fraiche
2-4 
msk 
chilisås
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga oxpytten enligt anvisning på paketen.
  2. Stek grönsakerna till fin färg.
  3. Blanda oxpytt och stekta grönsakerna precis innan servering.

Findus tipsar!

Är du extra hungrig? Stek ett ägg och servera till.

Taggar