Pease bowl med asiatiska smaker

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Pease bowl med asiatiska smaker

En härlig skål med veganska strimlor och glasnudlar

Pease strimlor i teriyakisås i en härlig blandning tillsammans med glasnudlar, picklad rödlök, avokado och löskokt ägg.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Kryddsås:
1,5 
dl 
teriyakisås
2 
msk 
sesamolja
0,5 
msk 
ingefära, riven
Bowls:
280 
g 
glasnudlar, kokta och kylda
4 
st 
löskokta ägg
240 
g 
avokado
60 
g 
picklad rödlök
60 
g 
förpackningsomslag sojabönor
160 
g 
strimlad gurka
80 
g 
finstrimlad huvudsallad
120 
g 
svarvad morot
Topping:
sakurakrasse
sesamfrön
koriander

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till kryddsåsen i en skål.

  2. Stek Pease strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. När strimlorna fått lite stekyta så blanda i kryddsåsen.

  3. Lägg upp strimlorna och övriga ingredienser i en bowl och avsluta med toppingen. Färdig att servera.

Findus tipsar!

Passar lika bra till vardag som middagsbjudningen.

Taggar