Dela
Dela detta recept

Pease bowl med sötpotatis och kryddsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

En BBQ-bowl med bönor, spenat och avokado

Pease strimlor i smakkombination med ugnsrostad sötpotatis, BBQ-sås och bönor.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Skär sötpotatisen i kuber och rosta i ugn på 250°C i ca 15 min eller tills de fått fin färg.

  2. Blanda ingredienserna till kryddsåsen.

  3. Stek Pease strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. Tillsätt sedan kyrddsåsen.

  4. Lägg upp alla ingredienser i en skål och toppa med sakurakrasse och ärtskott.

Findus tipsar!

Servera gärna med ett gott bröd som tillbehör.

Dela
Dela detta recept