Pease Burger Old School

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Pease Burger Old School

Burgare med pulled Pease

En burgare med Pease i smakkombination med syrad rödlök, rädisa och dressing.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Dressing:
1 
msk 
skånsk senap
1 
krm 
kryddpeppar
1 
krm 
svartpeppar
1 
tsk 
äppelcidervinäger
5 
g 
salt
1 
g 
peppar
Burgare, 4 st:
4 
st 
hamburgerbröd
80 
g 
gurka, tunt skivad
80 
g 
bifftomat, skivad
4 
msk 
dressing
bladsallad
rädisa, skivad
rödlök, gärna syrad

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen och fördela på brödet.

  2. Stek pulled Pease från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning.

  3. Bygg burgaren med samtliga ingredienser och toppa med en klick dressing.

Findus tipsar!

Servera gärna tillsammans med Findus Rotfruktsstrips.

Taggar