Dela
Dela detta recept

Pease Burger West Coast Style

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Burgare med pulled Pease och rödbetsdressing

Kombinera pulled Pease, coleslaw och rödbetsdressing i briochebröd så får du smaka på det nya och moderna sättet att göra otroligt goda burgare på. Enkelt, gott, veganskt och klimatsmart - kan det bli bättre?

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till rödbetsdressingen och fördela den på brödet.

  2. Stek pulled Pease från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning.

  3. Bygg burgaren med samtliga ingredienser och toppa med coleslaw och skivad vårlök.

Findus tipsar!

Vill du göra din egen coleslaw? Blanda 1 dl finstrimlad morot, 1 dl finstrimlad vitkål och 2 msk Findus Äkta majonnäs. Salta och peppra efter smak.

Dela
Dela detta recept