Pease burger West Coast Style

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pease burger West Coast Style

Burgare med pulled Pease och rödbetsdressing

Kombinera pulled Pease, coleslaw och rödbetsdressing i briochebröd så får du smaka på det nya och moderna sättet att göra otroligt goda burgare på. Enkelt, gott, veganskt och klimatsmart - kan det bli bättre?

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Rödbetsdressing:
1 
dl 
riven rödbeta (kokt)
1 
msk 
citronjuice
1 
tsk 
chilisås av lagrad typ, tabasco för tydlig hetta
5 
g 
salt
1 
g 
peppar
Burgare:
4 
st 
briochebröd
4 
msk 
dressing
40 
g 
romansallad, strimlad
4 
msk 
coleslaw
80 
g 
cocktailtomater, klyftade
20 
g 
vårlök, skivad

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till rödbetsdressingen och fördela den på brödet.

  2. Stek pulled Pease från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning.

  3. Bygg burgaren med samtliga ingredienser och toppa med coleslaw och skivad vårlök.

Findus tipsar!

Vill du göra din egen coleslaw? Blanda 1 dl finstrimlad morot, 1 dl finstrimlad vitkål och 2 msk Findus Äkta majonnäs. Salta och peppra efter smak.

Taggar