Pulled Pease med soltorkade tomater

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Pulled Pease med soltorkade tomater

Pulled Pease med soltorkade tomater och rostad lök serverat i korvbröd

Hetta upp den klassiska snabbmatsrätten korv med bröd med Pulled Pease i korvbröd. Ett grönare alternativ som går snabbt att tillaga och inga förberedelser krävs.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
msk 
olivolja
8 
st 
korvbröd
1 
dl 
crème fraiche
20 
g 
soltorkade tomater
100 
g 
coctailtomater
40 
g 
 mixsallad
1 
dl 
rostad lök
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Dela soltorkade tomater fint och stek snabbt på hög värme.
  2. Lägg undan lite av soltorkade tomater och Pulled Pease och rör ut resten med créme fraiche.
  3. Montera korvbröden enligt bilden, lägg ingredienserna på toppen och servera direkt.
  4. Toppa med rostad lök.
  5. Stek Pulled Pease enligt anvisningar på förpackning.

Findus tipsar!

Går lika bra att servera utan korvbröd och bara som en fräsch sallad.

Taggar