Burrito med Pulled Pease

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Burrito med Pulled Pease

Burrito med Pulled Pease och färska kryddor

Testa en lakto-vegetariskt burrito på veganska Pulled Pease med smak av vitlök och chili. Ett perfekt komplement till den vegetariska tacon.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

rapsolja
4 
tortillabröd
2 
st 
tomater
1 
dl 
crème fraiche
0,5 
st 
zucchini
100 
g 
minimajs
1 
st 
rödlök
1 
msk 
socker
salt och peppar
Färsk koriander 

Förberedelser

  1. Skiva tomater fint och blanda med olja och kryddor.
  2. Skiva rödlök och krydda med salt, peppar och lite rödvinsvinäger. Låt det stå och dra sig i ca. 10 min.
  3. Stek upp Pulled Pease och rör samman med crème fraiche. Bevara värmen.
  4. Strimla zucchini och stek den lätt. Blanda sedan tillsammans med salladen.
  5. Montera burritosen och servera i enkla burgarpapper.

Findus tipsar!

Perfekt att servera på det vegetariska buffébordet eller mexikanska festen.