Pease Burger Old School

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pease Burger Old School

Burgare med pulled Pease

En burgare med Pease i smakkombination med syrad rödlök, rädisa och dressing.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Dressing:
1 
msk 
skånsk senap
1 
krm 
kryddpeppar
1 
krm 
svartpeppar
1 
tsk 
äppelcidervinäger
5 
g 
salt
1 
g 
peppar
Burgare, 4 st:
4 
st 
hamburgerbröd
80 
g 
gurka, tunt skivad
80 
g 
bifftomat, skivad
4 
msk 
dressing
bladsallad
rädisa, skivad
rödlök, gärna syrad

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen och fördela på brödet.

  2. Stek pulled Pease från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning.

  3. Bygg burgaren med samtliga ingredienser och toppa med en klick dressing.

Findus tipsar!

Servera gärna tillsammans med Findus Rotfruktsstrips.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!