Pulled torskfilé i briochebröd 

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
msk
 
smör, till stekning
4 
st
 
korvbröd, brioche
4 
st
 
romansalladsblad
Het majonnäs:
1,5 
msk
 
creme fraiche
1 
tsk
 
sriracha, het chilisås
1 
msk
 
tomatpuré
1 
msk
 
dijonsenap
2 
msk
 
olivolja
2 
msk
 
vatten
Salt och peppar
Avokadostomp:
1 
st
 
avokado
1 
dl
 
creme fraiche
1 
st
 
lime, rivet skal
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda såsen och stompet under tiden du steker torsken gyllenbrun på medelhög värme.

  2. Strimla romansalladen fint och lägg i botten på bröden.

  3. Fyll bröden med avokadostompet och dra torskfiléerna till strimlor. Fördela all fiskfilé och lägg dem överst.

  4. Avsluta med den heta majonässåsen och dekorera lite lätt med salladen.

Findus tipsar!

Dekorera gärna med någon god plockad ört.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Jättegott!!!
    Jag var lite lat och köpte Findus färdiga panerade torskfiléer och det blev jättegott
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
299
11
18
29
4