Dela
Dela detta recept

Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Det gröna köket är lustfyllt och lockande, spännande och smakrikt. Låt dig inspireras av nya alternativ till de traditionella rätterna. Gör en spännande ärtpesto och servera med Italienska krämiga ricottabiffar & pastasallad. Fantastiskt gott och dessutom, lättlagat!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 300 gr Italienska Ricottabiffar
  • Pastasallad:
  • 400 gr pasta
  • 250 gr coctailtomater
  • 50 gr bladspenat
  • 50 gr ruccola
  • 50 gr pinjenötter
  • flingsalt
  • salt och peppar
  • Ärtpesto:
  • 5 dl Ärter
  • 1 klyfta vitlök
  • ½-1 dl olivolja och smör till stekning
  • ½ dl parmesanost

Förberedelser

  1. Tillaga Ricottabiffarna enligt anvisning på förpackningen
  2. Mixa ärtpeston och blanda försiktigt i pastasalladen. Lägg till biffarna just innan serveringen.
Dela
Dela detta recept