Dela

Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater
Antal portioner
4
Matglädje i en ännu grönare tid. Prova och njut! Krämigt goda ricottabiffar serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater & parmesanost.
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tina sojabönorna och de solmogna tomaterna
  2. Hacka och fräs scharlottenlök med riset lite lätt, slå på vin, koka upp.
  3. Häll på hälften av buljongen och sjud upp, mata riset med buljong under omrörning till riset är klart och har en liten kärna kvar
  4. Avsluta med en klick smör och parmesanost, ev salt
  5. Vänd ner sojabönor & solmogna tomater
  6. Avsluta med svartpeppar
  7. Tillaga ricottabiffarna enligt anvisning på förpackningen och servera till.
Dela