Kenneths skånska remoulad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
st
 
burk picklade grönsaker
4 
msk
 
Smetana, alt dubbla majonäsen
½ 
msk
 
svensk senap, exempelvis Slotts Classic
½ 
msk
 
Dijonsenap
2 
tsk
 
curry
1 
tsk
 
gurkmeja
malen vitpeppar
Salt

Förberedelser

  1. Förbered grönsakerna: Häll av de picklade grönsakerna och mixa dem fint med en mixer eller stavmixer.
  2. Blanda ingredienserna: Tillsätt majonnäs, smetana, svensk senap, Dijonsenap, curry, gurkmeja, salt och vitpeppar till de torra grönsakerna. Smaka av och justera kryddningen vid behov.
  3. Låt stå: Låt remouladen stå i kylskåp några timmar innan servering för att smakerna ska utvecklas. Rör om en sista gång innan servering.
  4. Ta bort vätska: Pressa ut all vätska från de mixade grönsakerna ordentligt genom en sil för att undvika en lös remoulad.

Findus tipsar!

Vill du ge remouladen en extra touch, kan du addera 1-2 tsk riven ingefära för en trevlig syra och lite extra hetta.

Denna Skånska remoulad passar utmärkt som tillbehör till fisk, kött eller vegetariska rätter.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!