Dela
Dela detta recept

Teriyakibowl med glasnudlar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Pease bowl med asiatiska smaker

Strimlad Pease med glasnudlar, teriyakisås och löskokt ägg

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • Kryddsås:
  • 1,5 dl teriyakisås
  • 2 msk sesamolja
  • 0,5 msk ingefära, riven
  • Bowls:
  • 360 g Strimlor
  • 280 g glasnudlar, kokta och kylda
  • 4 st löskokta ägg
  • 240 g avokado
  • 60 g picklad rödlök
  • 60 g Sojabönor
    förpackningsomslag sojabönor
  • 160 g strimlad gurka
  • 80 g finstrimlad huvudsallad
  • 120 g svarvad morot
  • Topping:
  • sakurakrasse
  • sesamfrön
  • koriander

Förberedelser

  1. Stek Pease strimlorna snabbt till krispighet och blanda med kryddsåsen.

  2. Förbered ingredienserna enl. ingredienslistan och lägg upp allt i en Bowl och avsluta med toppingen.

Findus tipsar!

Passar lika bra till vardag som middagsbjudningen

Dela
Dela detta recept