Ingredienser
3 (ca 3 droppar)
ml
tabasco
6
Blad mynta
1
st
lime
4
cl
Ingefärs/chili/limesockerlag (se ingredienser nedan)
Toppa med Ginger beer
Ingefära/Chili/Limesockerlag:
3
dl
vatten
3
dl
socker
2
st
Lime (zest)
100
g
Ingefära
1
st
Chili röd
Förberedelser
Ingefära/chili/limesockerlag:
- Koka upp och låt sedan sjuda i 10 minuter. Kyl ner.
- Mät ut ingredienserna och häll i en kastrull.
Drink:
- Häll mangopuré, tabasco, mynta och lime i Bostonshakern och muddla tills myntan är i små bitar.
- Häll på sockerlag och skaka väl tillsammans med is.
- Fyll ett högt drinkglas med is och sila drinken över isen.
- Toppa med Ginger beer och dekorera med valfri garnering.
Findus tipsar!
Du kan köpa Findus mangopuré på mathem.se, köp den här >>.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
1312
1
2
319
2