Dela
Dela detta recept

Tomatsalza med sardeller och galiamelon

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Dags att testa ett nytt tillbehör till sommarbordet? Varför inte göra en god och fräsch tomatsalza med sardeller och galiamelon. Du kommer inte bli besviken. 

 Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 2 st soltorkade tomater
  • 1/2 galiamelon
  • 4-6 st sardeller
  • 2 msk Basilika
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • salt och peppar

Förberedelser

  1. Finhacka tomaten, melonen, sardellerna samt basilikan.
  2. Lägg tomaten, melonen och sardellerna i en bunke och tillsätt resterande ingredienser.

  3. Häll upp i en trevlig serveringsskål och låt stå minst 20 min innan servering.
Dela
Dela detta recept