Tomatsalza med sardeller och galiamelon

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Tomatsalza med sardeller och galiamelon

Dags att testa ett nytt tillbehör till sommarbordet? Varför inte göra en god och fräsch tomatsalza med sardeller och galiamelon. Du kommer inte bli besviken. 

 Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
st 
tomater
1/2 
galiamelon
4-6 
st 
sardeller
2 
msk 
1 
msk 
röd balsamvinäger
1 
msk 
honung
salt och peppar

Förberedelser

  1. Finhacka tomaten, melonen, sardellerna samt basilikan.
  2. Lägg tomaten, melonen och sardellerna i en bunke och tillsätt resterande ingredienser.

  3. Häll upp i en trevlig serveringsskål och låt stå minst 20 min innan servering.