Torskrygg, rödbetspesto, quinoa & pumpa

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
4 
st
 
rödbetor
 
Rödbetspesto:
2 
msk
 
olivolja
1 
förpackning
 
100 
g
 
parmesanost
1 
dl
 
cashewnötter
1-2 
st
 
vitlöksklyftor
1/2 
st
 
lime
Salt och peppar

Förberedelser

Rödbetspesto:

  1. Skala och skär rödbetor i klyftor och lägg på ett bakplåtspapper.

  2. Ringla över lite olivolja och salta och peppra rödbetorna. 
  3. Rosta rödbetorna i ugn i ca 20 min på 225 grader.

  4. Låt rödbetorna svalna.

  5. Lägg rödbetorna i en skål och mixa ihop med riven parmesan, nötter, finhackad vitlök, olivolja och pressad lime.
  6. Smaka av med salt och peppar.

Torskrygg:

  1. Tina torskryggsfiléerna och sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg torsken i en ugnsäkerform och ringla över lite olivolja. Salta och peppra efter smak.

Veggie Sides:

  1. Stek upp Veggie Sides enligt anvisningar på förpackning.

  2. Servera rödbetspeston till den varma torskryggen med Veggie Sides.

    Findus tipsar!

    Rödbetspesto funkar lika bra att servera till grillad kyckling, falafel eller till laxfiléer.

    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Bli den första att skriva en recension om receptet!

    Näringsvärde per portion

    Kcal
    Fett
    Protein
    Kolhydrater
    Fiber
    Näringsvärde per portion
    670
    39
    22
    54
    7