Tostada med bönsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
1

Tostada med bönsallad

Tostada med Pease färs och bönor

En tortilla fylld med Pease färs, bönmix och majs, toppad med färsk koriander.

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
1

Ingredienser

Kryddsås:
1 
msk 
rödvinsvinäger
1 
dl 
Rapsolja
0.5 
msk 
grillkrydda
0.5 
msk 
mejram, torkad
1 
krm 
timjan
4 
g 
salt
1 
g 
peppar
Tostadas, 3 st:
3 
st 
majs/vetetortilla
90 
g 
bönmix (svarta-kidney- och sojabönor)
15 
g 
rödkål, finstrimlad
60 
g 
tomater/tomatillos, tärnade blandat med hackad persilja
15 
g 
silverlök
30g majskorn, rostade och mixade med 3 tsk majonnäs + chiliflakes
Topping:
koriander, färsk

Förberedelser

  1. Blanda all ingredienser till kryddsåsen.

  2. Stek Pease färsen i lite olja och blanda i kryddsåsen.

  3. Fyll en tortilla med Pease färs och bönmix och fyll på med resterande ingredienser. Toppa med färsk koriander och majonäsen med rostade majskorn.

Findus tipsar!

Servera med något av våra goda såsrecept.

Taggar