Grönkålspytt med chili, spenat och spetskål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Grönkålspytt med chili, spenat och spetskål
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
Citronklyftor
2-4 
tsk
 
Förpackning Findus Vår finaste hackad Chili
150 
g
 
spetskål
1 
msk
 
olja till stekning
150 
g
 
skal från 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till

Förberedelser

  1. Strimla spetskålen och riv citronskal fint från en citron.

  2. Stek chilin och spetskålen i en panna tillsammans med 1 msk olja. Lägg därefter i grönkål och spenat, låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  3. Smaka av med det rivna citronskalet, salt och peppar.

  4. Servera tillsammans med en citronklyfta per portion.

Findus tipsar!

Servera gärna den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!