Pasta med gorgonzola, spenat & valnötter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Bladspenat
400 
g
 
pasta
 
penne rigate
2 
msk
  
gorgonzola
50 
g
 
valnötter
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Värm Bladspenat tillsammans med gorgonzola enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tills den är al dente.

  3. Lägg upp på tallrikar och strö över lite extra valnötter. Avsluta med att salta och peppra pastan.

  4. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.

  5. Vänd i den kokta pastan i spenaten tillsammans med valnötterna.

Findus tipsar!

Älskar du gorgonzola? Toppa pastan genom att smula lite extra gorgonzola uppe på!
Byt ut pastan till en glutenfri pasta om du önskar en glutenfri rätt. 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
504
13
19
74
5