Pasta med gorgonzola, spenat & valnötter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pasta med gorgonzola, spenat & valnötter

Pasta penne med gorgonzola, spenat & rostade valnötter

En smakrik pastarätt på bara 3 ingredienser. Pasta penne som blandas med Bladspenat med gorgonzola och rostade valnötter. Klart på ca 15 minuter. Enklare och godare blir det inte!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus Bladspenat med gorgonzola
50 
g 
valnötter
400 
g 
pasta
 penne rigate
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Värm Bladspenat med gorgonzola enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tills den är al dente.

  3. Lägg upp på tallrikar och strö över lite extra valnötter. Avsluta med att salta och peppra pastan.

  4. Vänd i den kokta pastan i spenaten tillsammans med valnötterna.

  5. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.

Findus tipsar!

Älskar du gorgonzola? Toppa pastan genom att smula lite extra gorgonzola uppe på!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
504
13
19
74
5