Pasta med spenat, gorgonzola och savoykål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pasta med spenat, gorgonzola och savoykål

Krämig pasta med spenat, gorgonzola och valnötter

Kombinationen spenat och gorgonzola är svår att slå. Att dessutom servera detta i en pastarätt blir garanterat en succé! Addera grovt hackade valnötter på toppen för lite crunch.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
500 
g 
linguine pasta
200 
g 
savoykål
2 
st 
vitlöksklyftor
valnötter 

Förberedelser

  1. Tillaga spenaten enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Fräs lite hackad vitlök och strimlad savoykål i en stekpanna.

  3. Koka pastan i riktligt saltat vatten.

  4. Vänd runt spenat, pasta och savoykål i panna.

  5. Grovhacka valnötter och smula över pastan precis innan servering.

Findus tipsar!

Älskar du gorgonzola? Smula över lite extra ost innan servering.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
927
22
36
140
9