Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad

En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat! Prova ett nytt grönt recept idag! Italiensk, krämig ricottabiff med smak av basilika passar utmärkt till denna lins & skogschampinjonsallad. En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

12 
st 
300 
g 
beluga linser
300 
g 
röda linser
75 
g 
coctailtomater
75 
g 
soltorkade tomater
150 
g 
skogschampinjoner
150 
g 
mixsallad
Dressing:
1 
dl 
olivolja
3 
dl 
vinsvinäger
2 
g 
timjan
örtsalt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Tina de soltorkade tomaterna
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen
  3. Stek svampen
  4. Dela och skölj sallad och blanda med linser, soltorkade tomater, skogschampinjoner och delad cocktailtomat
  5. Blanda dressingen och slå över
  6. Tillaga ricottabiffen enligt anvisning på förpackningen och servera till lins & skogschampinjonsalladen.

Taggar