Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Matglädje i en ännu grönare tid. Prova och njut! Krämigt goda ricottabiffar serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater & parmesanost.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

12 
st 
1 
st 
schalottenlök
4 
dl 
arborioris
7 
dl 
vatten
2 
msk 
konc grönsaksfond
2 
dl 
torrt vitt vin
1 
msk 
smör
100 
g 
riven parmesanost
100 
g 
förpackningsomslag sojabönor
50 
g 
soltorkade tomater
peppar
 salt efter eget tycke

Förberedelser

  1. Tina sojabönorna och de soltorkade tomaterna
  2. Hacka och fräs scharlottenlök med riset lite lätt, slå på vin, koka upp.
  3. Häll på hälften av buljongen och sjud upp, mata riset med buljong under omrörning till riset är klart och har en liten kärna kvar
  4. Avsluta med en klick smör och parmesanost, ev salt
  5. Vänd ner sojabönor & soltorkade tomater
  6. Avsluta med svartpeppar
  7. Tillaga ricottabiffarna enligt anvisning på förpackningen och servera till.

Taggar