Smakrik Palak Paneer med hackad spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Smakrik Palak Paneer med hackad spenat
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
1 
st
 
gul lök
3 
st
 
vitlöksklyftor
 
hackade
1,5-2 
msk
 
färsk ingefära
 
hackad
1 
tsk
 
spiskummin
2 
tsk
 
garam masala
0,5 
tsk
 
gurkmeja
hackad chili efter smak 
200 
g
 
paneer
2 
dl
 
matlagningsyoghurt
3 
dl
 
ris
färsk koriander till garnering 

Förberedelser

  1. Tina spenaten enligt anvisningar på förpackning.

  2. Koka riset.

  3. Under tiden som riset kokar, fräs Paneer gyllenbrun och lägg åt sidan.

  4. Fräs lök, vitlök, chili, ingefära och övriga torra kryddor i olja ett par minuter.

  5. Tillsätt spenat och yoghurt och låt det koka ihop ett par minuter.

  6. Smaka av med salt och peppar.

  7. Lägg i Paneer och låt den bli varm.

  8. Servera med ris och färsk koriander.

Findus tipsar!

Svårt att hitta Paneer ost i butiken? Det går lika bra att använda halloumi!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
895
17
32
150
4