Dela
Dela detta recept

West Coast burgare med rödbetsdressing

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Burgare med Pulled Pease och rödbetsdressing

Pulled Pease, coleslaw och rödbetsdressing i briochebröd.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • Rödbetsdressing:
  • 1 Äkta majonnäs
  • 1 riven rödbeta (kokt)
  • 1 citronjuice
  • 1 chilisås av lagrad typ, tabasco till tydlig hetta
  • 5 salt
  • 1 peppar
  • Burgare:
  • 4 briochebröd
  • 4 dressing
  • 180 Pulled, chili & vitlök
  • 40 romansallad, strimlad
  • 4 coleslaw
  • 80 cocktailtomater, klyftade
  • 20 vårlök, skivad

Förberedelser

  1. Mixa ingredienserna till rödbetsdressingen och fördela på brödet.

  2. Bygg Pease burgaren och toppa med skivad vårlök.

Findus tipsar!

Gör gärna din egen coleslaw med Findus äkta majonnäs, vitkål och morot

Dela
Dela detta recept