Yoghurtsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Yoghurtsås

Yoghurtsås med haricot verts

Sås med babyspenat, haricot verts och fetaost

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
dl 
turkisk yoghurt
0,75 
tsk 
salt
1 
tsk 
dijonsenap
1 
msk 
olivolja
0,3 
st 
citron
35 
g 
babyspenat
150 
g 
fetaost

Förberedelser

  1. Koka eller ånga haricot vertsen ca 2 minuter, tills de är knallgröna men fortfarande mycket krispiga. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Skiva dem fint.

  2. Blanda ihop yoghurt, salt, dijonsenap, olja och citronskal- och saft. Vänd ner bönorna samt spenaten i den. Mosa fetaosten och tillsätt till såsen och rör till en chunky kräm.

Findus tipsar!

Yoghurtsåsen passar utmärkt till våra burgare med pulled pease