Svenska Kanelbullar Big Pack

Förpackning Findus Svenska kanelbullar bigpack
För en godare fika med svenska kanelbullar! I det lilla småländska skärgårdssamhället, Loftahammar, har det knådats deg och gräddats bullar i Findus bageri sedan 1966. Goda och saftiga kanelbullar bakade i Sverige. Findus big-pack passar perfekt när det är dags för fika. Ta ut bullarna ur frysen och värm i mikro, ugnen eller tina i rumstemperatur. Enklare än så blir det inte!

Tillaga så här

RUMSTEMPERATUR
Hel påse: Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
En eller flera bullar: Lägg på fat 30-40 minuter.


170ºC UGN/150ºC UGN MED VARMLUFT
Förvärm ugnen och sätt in bullarna på en plåt i 5-6 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.


MIKRO (350 W)
Tina bullarna på låg effekt. 1 bulle ca. 15 sek, 4 bullar ca. 1 minut. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, kokosolja, fullhärdad rapsolja, salt, maltmjöl av VETE, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Gluten

Innehåll

Från Sverige

Från Sverige

Näringsvärde per portion (35g)
energi (kJ) 1551 kJ 541 kJ
energi (kcal) 368 kcal 128 kcal
fett 11 g 3.8 g
varav mättat fett 2 g 0.7 g
kolhydrat 60 g 21 g
varav sockerarter 24 g 8.3 g
fiber 2.7 g 0.9 g
protein 6 g 2.1 g
salt 0.25 g 0.09 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Mycket goda!
    Mycket goda kanelbullar - underbart att de finns i big pack!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.