
Tillaga så här
RUMSTEMPERATUR
Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
200ºC UGN/180ºC UGN MED VARMLUFT
Ca. 4 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur 5-7 minuter.
MIKRO (500 W)
1 bulle ca ½-1 minut, 4 bullar 1-2 minuter. Låt värmen fördela sig några minuter före servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, maltmjöl av VETE, stärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, vanillin, emulgeringsmedel E471 och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung: Sverige.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
För en godare fika med svenska kanelbullar! I det lilla småländska skärgårdssamhället, Loftahammar, har det knådats deg och gräddats bullar i Findus bageri sedan 1966. Goda och saftiga kanelbullar bakade i Sverige. Findus big-pack passar perfekt när det är dags för fika. Ta ut bullarna ur frysen och värm i mikro, ugnen eller tina i rumstemperatur. Enklare än så blir det inte!
Från Sverige
Näringsvärde per 100g
energi | 1513 kJ / 360 kcal |
fett | 11 g |
varav mättat fett | 0.9 g |
kolhydrat | 58 g |
varav sockerarter | 21 g |
fiber | 2.5 g |
protein | 5.9 g |
salt | 0.31 g |
-
Mycket goda!Mycket goda kanelbullar - underbart att de finns i big pack!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.