Svenska Kanelbullar Big Pack

Svenska Kanelbullar Big Pack
Förpackning Findus Svenska kanelbullar bigpack
Vad är bättre än svenska kanelbullar? En riktig klassiker som vi till och med firar med en alldeles egen dag i Sverige, Kanelbullens dag. Vi på Findus strävar alltid efter att leverera riktigt goda och saftiga kanelbullar. Vårt recept på bullar går att lita på och ger dig den där välkända goda smaken. Vare sig det är fika dags, att du bara har suget efter en kanelbulle eller om du ska fira Kanelbullens dag så passar det utmärkt att ha Findus Svenska Kanelbullar i frysen. Mer passande är vårt big-pack så det verkligen räcker. Slipp stå och baka bullar till gästerna, ta bara ut de du behöver ur frysen och värm i mircro, ugnen eller tina i rumstemperatur. Det är vad vi kallar smidiga och snabba kanelbullar, som ändå håller den där viktiga kvalitén. Serveras enkelt och kan avnjutas direkt med vänner med den nybakade känslan och doften.

Tillaga så här

RUMSTEMPERATUR
Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.

MIKRO (500 W)
1 bulle ca ½-1 minut, 4 bullar 1-2 minuter. Låt värmen fördela sig några minuter före servering.

200ºC UGN/180ºC UGN MED VARMLUFT
Ca. 4 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur 5-7 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, maltmjöl av VETE, stärkelse, salt, vanillin, emulgeringsmedel E471 och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).*Ursprung: Sverige.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

GlutenNäringsvärde per 100g

energi 1495 kJ / 357 kcal
fett 11 g
varav mättat fett 0.8 g
kolhydrat 57 g
varav sockerarter 21 g
protein 5.8 g
salt 0.28 g
fiber 2.5 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*