Tillaga så här
RUMSTEMPERATUR
Hel påse: Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
En eller flera bullar: Lägg på fat 30-40 minuter.
170ºC UGN/150ºC UGN MED VARMLUFT
Förvärm ugnen och sätt in bullarna på en plåt i 5-6 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
MIKRO (350 W)
Tina bullarna på låg effekt. 1 bulle ca. 15 sek, 4 bullar ca. 1 minut. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, kokosolja, fullhärdad rapsolja, salt, maltmjöl av VETE, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
För en godare fika med svenska kanelbullar! I det lilla småländska skärgårdssamhället, Loftahammar, har det knådats deg och gräddats bullar i Findus bageri sedan 1966. Goda och saftiga kanelbullar bakade i Sverige. Findus big-pack passar perfekt när det är dags för fika. Ta ut bullarna ur frysen och värm i mikro, ugnen eller tina i rumstemperatur. Enklare än så blir det inte! 100% återvinningsbar förpackning.
Från Sverige
Näringsvärde per portion (35g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 1551 kJ | 541 kJ |
energi (kcal) | 368 kcal | 128 kcal |
fett | 11 g | 3.8 g |
varav mättat fett | 2 g | 0.7 g |
kolhydrat | 60 g | 21 g |
varav sockerarter | 24 g | 8.3 g |
fiber | 2.7 g | 0.9 g |
protein | 6 g | 2.1 g |
salt | 0.25 g | 0.09 g |
-
Mycket goda!Mycket goda kanelbullar - underbart att de finns i big pack!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.