
Tillaga så här
RUMSTEMPERATUR
Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
200ºC UGN/180ºC UGN MED VARMLUFT
Ca. 4 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur 5-7 minuter.
MIKRO (500 W)
1 bulle ca ½-1 minut, 4 bullar 1-2 minuter. Låt värmen fördela sig några minuter före servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, maltmjöl av VETE, stärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, vanillin, emulgeringsmedel E471 och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung: Sverige.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
Svenska KANELBULLAR för en godare fika! Det finns alltid en doft av nybakade bullar i havsbrisen i Loftahammar. I det småländska skärgårdssamhället, precis vid den lilla viken, ligger Findus Bageri. Här har det knådats deg och gräddats bullar av glada bagare sedan 1966. Våra klassiska kanelbullar och saftiga kardemummabullar är bakade i Sverige med ingredienser som uppfyller kriterierna för ”Från Sverige-märkning”. Så nu kan du välja närproducerat när du blir sugen på något sött och svenskt. Bullarna tinas på bara några minuter i ugn eller mikro, eller i en timme i rumstemperatur. Aldrig har det varit enklare att känna doften och smaken av nybakat! Psst! Ta med dem i picknickkorgen, låt tina på vägen, så har du nybakade bullar till utflykten.
Från Sverige
Näringsvärde per 100g
energi | 1513 kJ / 360 kcal |
fett | 11 g |
varav mättat fett | 0.9 g |
kolhydrat | 58 g |
varav sockerarter | 21 g |
protein | 5.9 g |
salt | 0.31 g |
fiber | 2.5 g |
-
Mycket goda!Mycket goda kanelbullar - underbart att de finns i big pack!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.