Tillaga så här
RUMSTEMPERATUR
Hel påse: Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
En eller flera bullar: Lägg på fat 30-40 minuter.
170ºC UGN/150ºC UGN MED VARMLUFT
Förvärm ugnen och sätt in bullarna på en plåt i 5-6 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
MIKRO (350 W)
Tina bullarna på låg effekt. 1 bulle ca. 15 sek, 4 bullar ca. 1 minut. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kokosolja, kardemumma, fullhärdad rapsolja, salt, maltmjöl av VETE, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) *Ursprung Sverige.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
För en godare fika! I småländska Loftahammar har det knådats deg och gräddats bullar i Findus bageri sedan 1966. Findus Kardemummabullar med god kardemummafyllning är märkta med "Från Sverige-märkning", vilket gör det enklare för dig att välja närproducerat när du blir sugen på fika. Bullarna tinas på några minuter i ugn eller mikro. Aldrig har det varit enklare att få smaken av nybakat! 100% återvinningsbar förpackning.
Från Sverige
Näringsvärde per portion (35g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 1475 kJ | 519 kJ |
energi (kcal) | 350 kcal | 123 kcal |
fett | 10 g | 3.7 g |
varav mättat fett | 1.9 g | 0.7 g |
kolhydrat | 58 g | 20 g |
varav sockerarter | 23 g | 7.9 g |
fiber | 2.3 g | 0.8 g |
protein | 5.9 g | 2.1 g |
salt | 0.24 g | 0.08 g |
-
Mycket goda!Mycket goda kardemummabullar - om man inte orkar baka själv. Perfekta att ta med till stranden!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.