Fisk med topping

Fisk med topping
Dagens Fisk med Topping består av en MSC-märkt Fisk och en klassisk topping med god smörsmak. Tillsammans med gröna ärter och ett luftigt potatismos som vi tillagat från grunden. En omedelbar klassisk fiskrätt! Smidigt fryst som portionsrätt, så att du bara kan plocka din Fisk med Topping ur frysen och tillaga i microvågsugnen på mindre än 9 minuter. En färdiglagad rätt som passar lika bra till lunch och middag eller när du bara är sugen på riktigt god fisk. Bli medlem i Findus Lunchklubb och registrera koder som finns på förpackningarna. Du får poäng för varje rätt du registreras som du sedan kan byta mot fina premier som t ex biobiljetter, köksprylar eller upplevelser.

Tillaga så här

MIKRO (750 W) 8-10 MIN
1. Drag av plastfolien och värm den djupfrysta maträtten i 8-10 minuter.
2. Låt stå någon minut. Känn efter med en gaffel att fisken är färdig.

UGN 175ºC, 35-40 MIN
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Tillaga i 35-40 minuter. Känn efter med en gaffel att fisken är färdig.

VARMLUFTSUGN 150ºC, 40-45 MIN
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 40-45 minuter. Känn efter med en gaffel att fisken är färdig.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Potatismos 51 %: potatis, MJÖLK, MJÖLKPULVER, rapsolja, SMÖR, ÄGGULA, salt, svartpeppar. Fisk med topping 34 %: ALASKA POLLOCK (Theragra chalcogramma)*, VETEMJÖL, solrosolja, SMÖR, vatten, citronjuice, salt, paprikapulver, jäst. Grönsaker 15 %: Ärter. *Fiskad i norra Stilla havet. I rätten ingår 19 % renskurna filéer av Alaska pollock. En portion ger dig 57 gram grönsaker.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

Ägg

Fisk

MjölkNäringsvärde per 100g

energi 615 kJ / 146 kcal
fett 7.4 g
varav mättat fett 2.8 g
kolhydrat 14 g
varav sockerarter 1.9 g
protein 5.9 g
salt 0.81 g
fiber 1.7 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Gott!
  Om man tycker det är torrt kan man komplettera med nån sås. Supergott!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Vidrig
  Återgå till fisk med mandel. Detta är inte ätbart.
 • Smaklöst
  Jag saknar fisk med mandeltäcke oerhört mycket. Mandelfisken var det godaste Findus haft. Detta är ett försök till ersättning som faller platt till marken då fisken är helt smalös.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Fantastisk produkt
  Lättsmält smak av härligt sågspån från bokskogen utanför Svedala. Smak och utseendeupplevelsen blir något så fantastiskt som guldfisk i mixer. Knådat och tillplattat av feta fransyskors stadigt vintrampande fötter. Mosets något blekare färg gör sig väl mot de gröna ärtornas ljuvligt krispiga yta, som vore de plockade för en timme sedan. Vem saknar mandel när man kan få detta underverk serverat direkt från micron?
 • smaklös
  ser god ut men smaklöstra kryddning som citronpeppar eller någon örtkryddblandning tex fransk salladskrydda
 • Fisk med topping - en besvikelse
  Hej, Tråkigt att Fisk med mandel utgått. Mandeln gjorde verkligen hela denna rätt väldigt god och till något speciellt. Ersättaren når inte dit. Toppingen gjord av bl a smör och mjöl smakar i stort sett ingenting, vilket gör hela rätten tämligen smaklös. Dessutom känner jag smak av jästen, som jag gissar också ingår i toppingen. Jag åt Fisk med mandel varje vecka. Så blir det inte med ersättaren. Om jag över huvud taget äter den igen. Med vänlig hälsning Susanne Lundahl
 • Inte ens i närheten
  Ge mig tillbaka min underbara fisk med mandel!!! Först tog ni bort den vanliga fiskgratängen med mandel och nu byter ni ut dagens mandelfisk mot det här?!? Kommer inte att köpa några mer Findus produkter alls i ren protest. Är så sjukt besviken!!
 • Gillar
  Gillar denna jättemycket!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Riktigt dålig ersättare
  Tyvärr inte gott - smakar ingenting. ”Topping” av mjöl och smör, vad är grejen där? Hela familjen älskade fisk med mandel och denna ersättare är tyvärr inte i närheten av att vara lika god.
 • Ner köp
  Mycket sämre än fisk med mandel
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bottennapp
  "Fisk med topping" är det otäcka som ersatt favoriten "Fisk med mandel" i nästan samma förpackning. Skärpning Findus! Jag kommer inte att köpa denna rätt fler gånger. Dessutom kommer jag ifrågasätta era andra produkter när ni luras på detta sätt.
 • Smackar bajs!
  Inte så gott ! Jag tyker den smacka som skollmaten! ! 🥵
 • Saknar Fisk med mandel
  Av Malin
  Tyvärr en kraftig försämring av Fisk med mandel. Den goda mandelsmaken är helt borta och ersatt av en sörja som kallas topping. Snälla, ta bort det här och ge oss Fisk med mandel tillbaka. Vänliga hälsningar, Besviken konsument
 • Sågspån
  När mandeln togs bort så smakar planeringen sågspån, otroligt besviken och vill ha tillbaka mandeln.
 • Lurendrejeri
  Findus tar bort mandel från sin bästa enportionsrätt men förpackningen och namnet är nästan densamma, tydligen vill man spara på kundernas bekostnad. Detta är ingen klassiker på nytt sätt utan lurendrejeri
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Inte illa
  Mycket bättre än förväntat. Fick aldrig möjlighet att testa "fisk med mandel", så jag kan naturligtvis inte jämföra produkterna som andra recensenter tidigare gjort. Kommer garanterat att ha några i frysen framöver.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Smaklöst o torrt
  Det här var inget vidare. Ni har gott mos i andra rätter men det har var så torrt o trist att det var svårt att svälja. Täcket på fisken var varken saftigt eller välkryddat o på det hela taget kunde jag inte äta upp trots hunger o trots att jag gillar fisk. Aldrig igen.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • FY
  Smakar riktigt illa. Byt tillbaka till fisk med mandel.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bra blev dåligt
  Av Karolina
  Det här var den enda mikrorätt jag gillat. Men, nytt recept och det verkar som om kocken glömde kryddorna. Täcket smakade i stort sett ingenting. Varför ändra ett bra recept? Tack, men nej tack.
 • Vidrig
  Inte ätbar.
 • Totalt misslyckad
  Ej ätbar. köp inte den här.
 • Djupt besviken
  Den nya rätten "Fisk med topping" som har ersatt "Fisk med mandel" är för mig en djup besvikelse. Den utgångna rätten "Fisk med mandel" var väldigt god och jag kunde med nöje äta den flera gånger i veckan. Den nya rätten "Fisk med topping" smakar inte alls lika bra utan rent av illa. Jag kommer inte att köpa denna rätt fler gånger.
 • Inte lika bra
  Inte alls i närheten av supergoda FISK MED MANDEL!
 • Mandeln var det som var gott med rätten
  Fisken och toppingen smakar i princip ingenting utan mandeln.
 • Byt tillbaka till mandel!
  Fisk med mandel var bättre
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Tråkig ersättningsprodukt
  Mycket tråkigt att ni ersatte den jättegoda fisk med mandel med detta svampiga alternativ. "Toppingen" känns billig och oljig.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Inte som förut
  Den här smakar inte bra...