Pannbiff med lök

Pannbiff med lök

Pannbiffar är en sann klassiker som är omtyckt av många och kan kombineras med massa gott. En perfekt vardagsrätt som funkar utmärkt till både lunch och middag. Findus pannbiff med löksky är stekta färsbiffar med potatis, löksky, ärter, morötter & lingon. Kan enkelt och smidigt plockas ur frysen och tillagas i din microvågsugn på under 8 minuter. Vi serverar vår pannbiff med lök i mustig skysås med stekt potatis, svenska ärter och babymorötter. Nu även med lingon! Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss. Bli medlem i Findus Lunchklubb och registrera koder som finns på förpackningarna. Du får poäng för varje rätt du registrerar som du sedan kan byta mot fina premier som t ex biobiljetter, köksprylar eller upplevelser.

Tillaga så här

MIKRO (750 W)
1. Skär ett litet snitt i plastfolien och värm den djupfrysta maträtten 7-8 minuter.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.

UGN 175ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 30-40 minuter.

VARMLUFTSUGN 150ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 40-45 minuter.Förvaring

EMBALLAGE ÅTERVINNS: Kartong och mjuk plast.


Ingredienser

Pannbiff 20 %: Nötkött, potatis, lök, stärkelse, ägg, skummjökspulver, salt, rapsolja, kryddor. Skysås 21 %: Vatten, lök , rapsolja, stärkelse, morötter, nötköttsbuljong, rotselleri, salt, tomatpuré, karamelliserat socker, socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), kryddor (bl a paprikapulver), lökpulver och kryddextrakt. Lingon 7,5 %: Lingon, socker och stärkelse. Potatis 35 %: Potatis, rapsolja och druvsocker. Grönsaker 16,5 %: Morötter och ärter. I rätten ingår 20 % Pannbiff, motsvarande 14 % nötkött och 3% lingon. En portion (400 g) ger dig 91 g grönsaker och rotfrukter.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Ursprung

Nötkött: uppfött och slaktat i Irland/Storbritannien.


Näringsvärde per 100g

energi 595 kJ / 142 kcal
fett 6,4 g
varav mättat fett 1,8 g
kolhydrat 16 g
varav sockerarter 4,7 g
protein 4,2 g
salt 0,62 g
fiber 1,8 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Dåligt kött och lingonsylt
  Okej rätt, lite för lite salt. Det som får negativ poäng är att lingonsylten ligger i förpackningen och inte i en låda bredvid. Man vill ju inte ha varm lingonsylt, den ska vara kall. Sen så är inte köttet svenskt, så kommer inte köpa denna produkt igen förrän detta ändras.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Som sjukhusmat när den är som sämst.
  Det anges att pannbiffarna är gjorda av nötfärs. Det är sannerligen inte lätt att förstå eftersom konsistensen mera påminner om korvmassa. Dessvärre innehöll mina s.k. pannbiffar dessutom broskbitar! En första skräckreflektion var därför i en tugga; jäklar, en bit av en tand! Att såsen skulle vara lök i mustig skysås är en stark överdrift. Mera som lim. Jag undrar vad Mannerström skulle säga om eländet. Jag tror att han skulle bli heligt förbannad, som när han gjorde rent hus med den dåligt tillagade maten på äldreboendet i Lycksele, som visades på bästa programtid i Svt. Gör om och gör rätt. Det är denna nationalrätt värd. Kolla med Mannerström.
 • pannbiff med lök
  Som fryst färdigrätt av kan det inte bli bättre! 5 av 5 i betyg!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Lingonsylten förstör.
  Trist at lingonsylt finns med och förstör smaken på en rätt som i sig själv är väldigt god! Varför inte bara lägga med sylt i en liten påse så kan vi som inte gillar den slippa. Rekommenderar till lingonälskare med inte till oss andra.
 • God lunch
  Denna lilla rätt äter jag gärna till lunch när jag inte har låda med mig. Den är god o fräsch
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.