Tillaga så här

UGN: Värm ugnen till 225ºC (varmluftsugn 200ºC). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 12-14 minuter.
Tänk på att tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm före servering.

Förvaringsinstruktioner

I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Alaska pollock* (FISK) 44 % (Theragra chalcogramma), VETEMJÖL, vatten, rapsolja, stärkelse (potatis, VETE), bakpulver (E450, E500), salt, rismjöl, druvsocker, majsmjöl, VETEGLUTEN, SKUMMJÖLKSPULVER. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. 

Allergeninformation

Gluten

Fisk

Mjölk

Laktos

Innehåll

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

energi (kJ) 989 kJ
energi (kcal) 236 kcal
fett 12 g
varav mättat fett 0.9 g
kolhydrat 22 g
varav sockerarter 0.6 g
fiber 0.7 g
protein 9.7 g
salt 1 g

Lägg till recension

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält